Juli

Juli
Nicktistlar

tisdag 11 juni 2019

Snart midsommar !?

Nu var det ett tag sen sist igen, men nu har jag börjat bo in mig i mitt nya boende. Ännu så finns det väl en hel del som ska fixas, men inget akut så nu kan jag sitta på hela ryggen ibland utan att stressa upp mig.
Det blir en del tid nere i samlingslokalen som ligger i "mitt" hus. Gemensam lunch för dom som vill tisdagar och fredagar. Jag är väl nere ungefär varannan gång, beroende vilken mat som är beställd.
Billigt är det i alla fall, tror inte jag kan fixa lika billigt själv häruppe. Sen har man ju sällskap därnere, brukar vara nånstans mellan tolv till sexton som äter varje gång.

Sen har jag börjat med nåt som jag alltid sagt, det där förbajade spelet ska jag aldrig gå på. Men nu har jag fått en annan "lärare". Bräus ! vi är sex stycken som hittills har kört tre måndagkvällar c:a tre timmar var gång. Riktigt roligt faktiskt.

Golfen har det däremot inte varit så mycket med ännu, har spelat någon runda med miserabelt resultat. Sen har jag spelat Krögargolf de två gånger det hittills vart. Första gången katastrof, men något bättre andra gången. Fredagen tävling hoppar jag dock eftersom jag ska på en workshop på regionen. Ska handla bl. a. om oss lite äldre.

Annars har det lugnat ner sig lite med PRO med så nu börjar jag snart gå och fundera, vad gör jag i dag ??!
Var annars på en underhållande vandring på Ö Kyrkogården en kväll. Intressant och roligt, jag hade fått tag på en före detta körkompis som tillsammans med en ganska ny medlem i vår förening som guider. De har kört guidningen i flera år tidigare men nu fick de uppdatera sig lite.

Så har jag varit en sväng på Närsholmen där Adam och Eva var betydligt sparsammare i år, och en promenad på Kallgateburg.

 Närsholmen

Adam och Eva


Mandelblom som snö nästan

Kallgateburg


Guckusko ännu inte riktigt i full blo.

Berggräsfjäril


St Per, den ena röd den andra vit


1 kommentar:

 1. Så roligt med ett inlägg från dig Anders!
  Och så enormt vacker header du har, den är helt fantastisk.
  Så trevligt det låter att ni kan äta tillsammans. Det är så trist att laga mat till sig själv och sedan sitta ensam och äta.
  Ha en fin fortsättning på veckan!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera