December

December
Österport in mot Hästgatan

lördag 3 mars 2018

Krysslördag.

  Som vanligt på lördagarna så blev det Melodikryss, nu går ju det hela tiden i Mellos tecken. Tidningens kryss blev även lösta innan jag fixade mat. Tog med mig käket in framför teven, nu är skidorna i gång som vanligt igen. Stina Nilsson kom "bara" två i dag. Och herrarna såg jag inte röken av över huvud taget.

  Blev en promis bort över fältet, Gotlandshems hyreskåkar på Greta Arvidssons gata är inflyttningsklara. sexvåningshuset började de i torsdags att flytta in i, den andra var inflyttning för en månad sen. Och nu har de även börjat flytta in i nästa komplex. kåkarna i hörnet till Ada Blocks gata. Vet inte vem som äger husen, har varit väldigt anonyma, vet heller inte om det är hyres, eller bostadsrätter. Får väl forska i det, kommer väl upp nån skylt så småningom. Byggherren hade skylt uppe när de började bygga men sen stod den troligen i vägen så den blev nedplockad.

  Knallade bort till storasystern och där var svågern ensam hemma. Blev kaffe och en pratstund i alla fall innan jag gick genom Furulundskogen hem. Sen har kvällen gått framför teven med inomhusVM i friidrott bland annat. Fortsätter att våga vägra Mello så det blir nog tidigt sängläge i kväll.

2 kommentarer:

 1. Jag vågade vägra - och se hur det gick!! ;)
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja där ser man, men ingen mello i all fall :)

   Radera