Juli

Juli
Nicktistlar

torsdag 2 november 2017

Övning ger färdighet.

Fick knalla ur sängen lite tidigare i dag, jag har ju blivit mer eller mindre inhoppare i ett bridgegäng på torsdagförmiddagarna. Nu var det dags igen, fick spela med samma gubbe som förra gången.Då gick det ganska skapligt, trea. I dag hade jag ju övat så nu skulle det gå bra, men, men, vi hade inte tur med kort-anpassningen eller vad det var. Och så hade tuppkammen växt på mig så jag bjöd lite högt några gånger. Typ, går det så går det, tyvärr så var jag dålig på att sköta korten så det kunde bara bli ett. Mycket riktigt, vi belade jumboplatsen.

När jag kom hem och hade fått lite mat i magen så ringde grannen som också är med i Öronfröjd. Han tyckte jag skulle komma bort till dom för övning inför morgonkvällens konsert i domkyrkan. Så det blev
mer övning vid deras piano. Vi avbröt för fika med kaffebröd ännu från hennes årsdagsfirande och lite prat, sen blev det mer övning. Går väl sådär, men nu har vi fått ljudfilerna och rätt noter så nu kommer jag nog att sitta och skråla hela morgondagen. Har väl ingen röst kvar till kvällen.





2 kommentarer:

  1. Hoppas att rösten håller så att det blir ett fint uppträdande i morgon!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo då, rösten håll och vi gjorde det bra.
      Kram och ha en bra helg/Anders

      Radera