Juli

Juli
Nicktistlar

lördag 14 oktober 2017

Lördagspyssel

Kändes bra mycket bättre när jag väl vaknade i morse. Hann till med köra över lägenheten med dammsugaren innan melodikrysset. Sen ville mina trappbos ha sällskap under krysset så det var snabbt in i duschen och knalla ner för trapporna. Ta med dig kaffekannan och kom in och sätt dig var hälsningsorden när jag klev inanför dörren. Bara och lyda, gick förbi köket och fick kaffe utan att göra ett handtag själv.
Krysset gick lätt när vi var tre som hjälptes åt, sen blev det lite prat innan lunchen. Rensade på balkongen, tömde tomatkrukorna på gamla jorden och ska så småningom skura ur krukorna. Det fick vara i dag eftersom det for regn i i blåsten. Åkte bort till dotera med jorden för de skulle fylla igen några hål i efter borttagna stubbar. Räckte visserligen inte till men en liten hjälp i alla fall.
Och eftermiddagskaffet ordnade det sig med också. Till affären för att handla och sen hem i soffan för att svappa mellan travet och fotboll. Korsordstidningen var med så jag hade fullt sjå men fasiken vet om inte ögonen slöts ett litet tag i alla fall.
Så har det då blivit dags för sängen igen efter ännu en dag, och visserligen hoppade jag Visby strand i kväll men det finns hopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar