Juli

Juli
Nicktistlar

söndag 1 mars 2015

Slutskidat.

Så går det in i den grå lunken igen efter att VM på skidor körde sin sista dag i dag. Och vilket lopp det blev för grabbarna att ta sig fram i de spåren. Det hade kanske varit bättre med vattenskidor.
Men det blev ju något av favoritvinst i alla fall, han är en riktig taktiker den där Northug. När det väl drar i hop sig för målgång då syns han för första gången längst fram. Hålla sig i bakgrunden, nästan avhängd, inte dra en meter. Det är ju först över mållinjen som räknas.
Skönt för Johan Olsson att han fick bronset, fick o fick förresten. Det var väl han som gjorde mesta slitgörat. Såg ut som han skulle bli den där stackars fyran, men han gav aldrig upp.
Största behållningen av de här dagarna är ju han och Charlotte Kalla. Som de kämpat och slitit för att få med sig medaljer hem, som Kalla i går nästan nere för räkning men får nya krafter och kommer tillbaka. Stina Nilsson ska man ju inte glömma bort heller, men henne lär vi få se mer av i framtiden. Däremot "gubben" Södergren var det väl sista gången för i ett mästerskapslopp. Skitkul att han då fick komma in i klar ledning inför en varvning och ta emot jublet. Det är han verkligen värd, han har satt färg på många lopp, dragvillig som få. Har väl aldrig nått de där riktiga höjderna bara. En glad skit ändå verkar han vara.
Då får man se till att man aktiverar sig själv i morgon då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar