Juli

Juli
Nicktistlar

onsdag 26 november 2014

De ä mycke nu !

Knappt så jag orkade ur sängen och ner i tvättstugan. Min lilla stressade mage var inte riktigt med mig under natten till i går så det blev dåligt med sömnen. Delvis får jag väl skylla mig själv, låg och läste länge innan jag släckte sen protesterade magen troligen pga min hemgjorda chilipickles som jag smaskade i mig lite av på kvällen. Vaknade strax innan fyra och låg och snurrade till sex när jag slumrade in. Fem i sju vaknade jag och gick ner i tvättstugan, upp alla dessa trappsteg igen och smög ner i sängen på nytt. Vaknade kvart över åtta och ner plockade ur och hängde upp i torkrummet, upp igen och ner i sängen för att vakna kvart över elva. Som tur var hade de som kom efter mig i tvättstugan precis blivit klara för att hänga in sin tvätt. Släpade mig upp för trapporna igen men nu blev det faktiskt ett försök till frukost, men var fortfarande lika trött. Slöade lite framför datan och tog vara på tvätten och sen in och la mig ovanpå sängen och läste en stund.
Nu hade dagen gått och det var dags att ge sig iväg på styrelsemöte i BRF-föreningen, eftersom de skulle behandla budgeten för nästa år hade de bjudit in mig som föreningstillsatt lekmannarevisor.
Trekvart där innan det var dags för nästa, första träffen för oss som ska åka till Riga i sommar på Nordisk Baltisk körfestival. Vi var väl c:a tjugofem av de dryga fyrtio som ska åka som hade hörsammat kallelsen. Fler övningar blir det under våren och det är ett glatt gäng som ska med. En del har varit flera gånger och en del var helt nya. För min del blir det den sjätte gången som jag är med.

I dag var det dags för PRO:s adventskaffe för 85-plussarna och naturligtvis ska det sjungas för dem.
Vi var tjugoen st med musikanterna som underhöll. Vet inte riktigt hur många åttiofemåringar och äldre de var men de var minst lika många. Kaffe med hembakat kaffebröd till alla hade Kontaktgruppen sett till att det fanns. Riktigt trevlig eftermiddag blev det.
Musikanterna och delar av sånggruppen.

Nu blir det en stunds vila innan det är dags för nästa möte........och nästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar