Juli

Juli
Nicktistlar

onsdag 1 oktober 2014

Oktober ...redan !

Det blev svampskogen i dag. Fastnade i en bok i natt så det blev sent uppvaknande och därmed så fick det bli en tur till skogen.

Är ute och letade på relativt, för min del, nya platser så jag hamnade bara i en massa sly och annat nästan ogenomträngligt. Inte gav det så mycket heller, mycket svamp fanns det ju men för gammalt.
Men efter att ha bytt ställe så blev det ändå lite. Rödgul trumpet och lite trattisar att torka blev det kvar efter att jag fixat en blandad stuvning.

Nu är jag nyss hemkommen från domkyrkan där vi har övat för konsert på lördag kl 16:30. Vi har inte bara övat på sångerna utan även på intåg, upptåg, återtåg och upptåg igen för att sen trampa ut i
kvällen. Våra bägge körledare Maria och Mats verkade vara nöjda med oss. Får väl se hur det blir på lördag när hela kyrkan är full av körledare från hela övriga landet, plus att det troligen kommer att sitta vänner och bekanta i publiken eftersom den är öppen för alla och inget inträde är det. Så passa på och va med på en konsert Allt under himlens fäste och där vi bland annat undrar Vart tar evigheten slut (Dannys dream).  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar