April

April
Utsikt från min nya bostad

måndag 17 december 2018

Inloggad igen !

  Fick den här dan att gå också, valberedningsmöte på förmiddagen. Vi behöver ha in ett antal nya i distriktsstyrelsen. Och jag var ju inte klokare än att jag lät mig övertalas att gå med i valberedningen när det var årsmöte. Men det ska nog kunna ordna sig om vi får fråga oss för lite hit och dit, ser faktiskt rätt ljust ut.
  Hem och hade lagom börjat äta när ordföringen i föreningen ringde, och det blev en del valberedningsprat där med för vi har några som slutar. Men här ser det ljusare ut. Åkte en sväng till återvinningen, skuffen full. Och sen var jag och fick tag på en liten form att ha framöver i stället för dom som jag råkat ha sönder. Har lärt mig att att sätta in en form med en otinad kött eller fiskbit går inte. Två gånger till och med. Eller tre om jag räknar med den gången jag och en klasskompis skulle ordna snabb mat en dag när vi gick våra sex veckor hemkunskap efter sjuan. Kommer inte i håg vad vi åt han och jag, tror det var en fiskgratäng, gott var det i alla fall. Våran hushållslärare fixade snabbt ihop något till våra klasskompisar så de blev mätta de med den dagen.
  Sen åkte jag bort till vår kassör Kalle och hans sambo med en faktura och blev sittande där i minst en och en halv timme. Fick prata av mig lite, kan behövas i bland. Och så blev det mer prat med syrran för jag hann inte mer än stänga dörren när hon ringde och sa att hon stod på parkeringen. Hon kom upp och var nyfiken på mitt nya boende och så satt hon och bläddrade igenom några av alla mina gamla minnen som jag har fått fram nu vid min nya utrensning. Ser nästan ut som jag behöver hyra ett förråd om jag inte ska vara tvungen att slänga gamla minnen. Räknade över att jag troligen har tio eller elva pärmar med noter. Allt i från Hemse kyrkokör, Evergreens, Öronfröjd, PRO:s sånggrupp och inte minst Rummelraj.

1 kommentar:

  1. Grattis till ditt nya boende Anders!
    Det var trevligt att läsa om dig i dag. Hoppas att du kommer att trivas!
    Varm kram, Ingrid

    SvaraRadera