Juli

Juli
Nicktistlar

torsdag 23 augusti 2018

Vardag igen.

  Blev sovmorgon i morse så det var tungt att sätta i gång med nåt. Men fick för mig att nu har tomatplantorna på balkongen så gott som tjänat ut. Plockade av de små gröna och gjorde syltade tomater på dom. Räckte till en burk som nu står i kylen. Några rodnande tomater sitter ännu kvar på en del grenar, men jag klippte ner det mesta. Blev en mindre planta, jorden lägger jag i en påse och tänker ta med upp till den lilla komposten på kolonilotten. Då kan den komma till nytta en gång till.

  Var ut med några påsar till återvinningen, och så ut i garaget för lite pyssel. Tog med mig ett antal vitlökar in. Ringde på vid grannen längst ner och hon hade kaffet på och en annan av grannarna som gäst. De fick varsin vitlök till avsmakning. Satt ett tag och bullrade tills det var dags att gå ner i föreningslokalen. Vi har bytt låssystem under året men det har visat sig att flera inte kommer in. Nycklarna kärvar och ASSA har tagit på sig att byta ut samtliga låskolvar i föreningen. Så nu ska vi få nya nycklar och de lämnades ut i dag och på måndag. Sen ska bytet ske under nästa vecka, så nu får vi gå med dubbla nycklar ändå till de har bytt i var och en lägenhet.

  Nu i kväll har vi som jobbade i PRO:s tält under Almedalsveckan träffats för en bit mat och ett glas gratis dricka. Våran ordförande i Riks. Christina Tallberg var nere och tackade oss personligen för att vi ställer upp. Däremot så var hon ensam nere eftersom de andra håller på och gör en del omflyttningar på kansliet. Och så är det väl en hel del jobb inför det stundande valet. Vi, ett cirka fyrtiotal volontärer från hela ön blev mätta och belåtna och hade ett trevligt möte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar