Juli

Juli
Nicktistlar

måndag 12 mars 2018

Måndagsklubb

  Trött så förbajat i morse men jag kom upp ändå och ner till lassis för att lämna två rör blod. Sen i väg bort för att kopiera femtio verksamhetsberättelser. Går fort när man kan använda en kopieringsmaskin med lite kapacitet. Och får man även hjälp med en frontsida så går allt galant.

  Fortsatt trött men kom i väg till Måndagsklubben, var väl inte så mycket som stack ut i dag. De hade dock en gästartist vid namn Nils Jobs, nånstans i mitten av tonår. han sjöng ett par låtar på isländska av Björk plus en på engelska av henne. Avslutade med lite reklam för Musikalkompaniet som ger Sound of music i början på april. Sjöng en låt ur den som avslutning, lägg hans namn på minne. Han kan bli nåt när han har vuxit till sig.

  Trevligt med grannar, man ringer på och talar om att man lever. Blir alltid inbjuden och blir bjuden på förfriskningar ch en trevlig pratstund. Vet inte om det är jag eller dom som sällskapssjuk , blir i alla fall sittande ett bra tag varje gång och buldrar på. Är faktiskt fortfarande lika trött så nu blir det slafen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar