Juli

Juli
Nicktistlar

onsdag 4 mars 2015

Sångardag.

Nu börjar det dra i hop sig. Förmiddagen övade vi inför framträdande med PRO-sånggruppen, dels ska vi sjunga en sång vid årsmötet den artonde. På torsdagen den nittonde ska vi ner på Gotlands sjukhem och sjunga vårsånger. Kunde ha gått bättre på övningen men det kommer väl.

Hem och fixade till fisksoppa och tog i ordentligt så att det räcker till lunch i morgon också. Hade tänkt att jag skulle ta en promenad på Hällarna eftersom det såg ut att vara vårväder. Men när jag cyklade hem drog det förbajat kallt. Blev lite fix här hemma i stället.

Höll på att missa att vi hade årsmöte i Öronfröjd innan körövningen i kväll. Var först ner ändå och fick släppa in de andra. Årsmötet förflöt i omvalens tecken och jag som kassör och den övriga styrelsen fick förtroendet att kämpa på ett år till. Sen blev det hårdkörning inför vår Jubileumskonsert den tjugonionde. Vi blev ju trettio år i fjor men firar i år med konsert och lite senare i april blir det jubileumsfest.
Som vanligt så kör vår Karin hårt med oss och det känns som aldrig något blir färdigt. Verkar som vi hoppar från det ena stycket till det andra utan mål eller mening. Men sen när vi står där konsertdagen och gör ett genrep timman innan det är dags så sitter allt där konstigt nog.
Så kom gärna till Almedalsbiblioteket söndagen den tjugonionde kl. arton och fira med oss. För en hundring får ni en skön sångstund, snittar och cider, (alkoholfri) och Öronfröjd på topp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar