Juli

Juli
Nicktistlar

onsdag 3 september 2014

Intensiv vecka.

Nu har jag landat igen efter en golfturné på fastlandet, spelade RM för PRO i Enköping två dagar. Onsdagen individuellt som gick rätt skapligt men torsdagens lagtävling kan vi lämna därhän. Vi Gotlänningar vaknade nog på fel sida. Vi var fem st ifrån Visby som var uppe och deltog i RM.
Bodde på Vallby radiostation som numera är ett vandrarhem med sex rum och konferenslokaler.
Cirka en mil utanför Enköping ligger den rakt ute i tjottahejti. Men himla bra service, ägarinnan kom och fixade frukost åt oss bägge morgnarna. När de andra reste hem flyttade jag över till mina kompisar några kilometer bort. Nästan ännu bättre service där med färsk potatis och andra läckerheter varje dag.
En dag golf hann jag också med med potatisplockerskan ovan, Söderby GK utanför Uppsala blev det.
Sen blev det dags att flytta till nästa vandrarhem i St Vika. Där fanns ett stort nedlagt stenbrott där vi upptäckte att alla våra komposterbara sopor från Gotland hade blivit en jättestor hög med kompostjord.
Och så blev det inspel på Körrunda för den årliga TLO-tävlingen. Vi har en tävling för oss som jobbat i f.d. Norrköpings teleområde som ännu gör de sista dödsryckningarna. I år var vi fyra från Gotland och fyra från Norrköping som spelade. Eftersom den lilles far var med så fick han vara med och agera caddie på inspelet. Bära bagen för moffar ville han dock inte, det räckte med att kratta bunkrarna.
Själva tävlingen gick på måndagen i sommarväder och bjöd på bra resultat överlag.....nästan. Hemfärd med båten och sent hem bara för att ramla rakt in i höstupptakten för alla aktiviteter. Styrelsemöte i PRO kl nio på tisdagen då jag knappt hunnit vara nere i sängen. Körövning på kvällen inför Körledar-konventet den fjärde oktober. Ut på När med den store i dag då han spelade till sig ett grönt kort och blev medlem därute. Jag har mer tid än hans pappa så det blev När GK han gick till så länge. 
Lagom hem för att hinna med att fixa pauskaffe till Öronfröjd som hade start på höstterminen i kväll med ordinarie körledare. Fem helt nya, och sex nygamla korister gjorde att vi var hela tjugoåtta stycken som började med uppsjungning i det fria utanför vår övningslokal.

Nu kan hösten börja för nu är vi på gång med både det ena och det andra. Kändes annars inte så när jag gick och golfade i dag klädd i shorts och pikétröja och svetten lackade. Indiansommar ?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar