December

December
Österport in mot Hästgatan

fredag 20 april 2018

Jordbruk

  Blev sent i går kväll när jag kom från Rummelrajövning så därför ingen uppdatering i går. Var avslutning på Slitegolfarnas bridge i går och då blev vi rankade vem som skulle spela ihop. Den som lyckats bäst under säsongen blev hopparad med den som lyckats sämst osv. Hängde lite på hur många gånger man deltagit också så det kunde slå lite snett kanske, men inga sura miner. Jag var rankad trea blev alltså hopparad med den som var trea bakifrån. Och det var tydligen nåt visst med det, vi slutade på, ja just det tredje plats av tio par.

  I dag hade jag sovmorgon, sov lite oroligt i natt och lyckades somna om efter jag vaknat när radion gick i gång vid sex. Nästa gång jag tittade på klockan var den kvart över nio, när hände det sist. Frukost sen lite pyssel med tomaterna och en hel del uppdatering av hemsidan. Efter en sen lunch cyklade jag upp till lotten och satte gul lök. Förberedde för potatissättning och fixade och donade lite däruppe. Cyklade hem genom Elefant-Furulundskogen och där har blomningen kommit i gång ordentligt.

  Plockade med mig några tomma krukor uppifrån kolonilotten så nu har jag samtliga tomatplantor omskolade. Sen får jag se hur många det slutligen kommer att stå därute på balkongen i sommar.

2 kommentarer:

 1. Så vackert vitsipporna blommar!
  Det är trevligt att pyssla med vårbruk.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, nu gäller det att hänga med för nu går det fort.
   Kram, Anders

   Radera