Juli

Juli
Nicktistlar

lördag 24 februari 2018

En dag kvar.

  Nu är det bara söndagen kvar av OS, åtminstone en medalj får vi ju. Återstår att se om det blir silver eller guld i damfinalen i Curling. Så får jag hoppas att det går bättre för damerna på tremilen, medalj ? Herrarnas femmil var ju bedrövlig när man ser med svenska ögon, sjundeplats som bäst och inte en enda medalj tar herrarna i längdskidor, tråkigt. Frågan är om jag ska orka/ha lust att gå upp och se hockeyfinalen, som börjar kl fem i morgonbitti.

  Kunde bara inte sitta inne i det fina vädret i dag, visserligen kallt och nån snöby då och då. Men en promis ner över före detta A7-fältet blev det ju.

Greta Arvidssons gata åt öster i snö. Den nya förskolan som redan är tagen i bruk till vänster och till höger håller Gotlandshem på med ett nytt bygge.


  De gamla skyddsvärnen på korthållsbanan står ännu kvar mitt inne bland alle de nya kåkarna som växer upp som svampar ur jorden. Där blev det ju tillåtet att öva på sina Grafittimålningar så dom är ju totalt ner-klottrade. Jag har gått förbi många gånger under åren och beundrat konstverken. När klottrarna fick hålla på där så blev det ju inte klotter utan de la ner lite arbete på att få det snyggt.


  Här är en snöby på väg in över Bo Kloks bygge, de sätter upp byggställningarna först sen kommer själva husen efter. Ser lite lustigt ut kan jag tycka, här ser man en halv huskropp och byggställningar i höger-kanten.


  Naturligtvis blev det Elefantskogen hem och där är det ännu långt till vitsipporna slår ut. Jag tycker dock att det är nåt visst med den oavsett årstid. Klickar du på bilden ser man de grå stammarna, men även några grenar med höstlöven kvar som lyser upp i det gråa och vita.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar