December

December
Österport in mot Hästgatan

tisdag 9 januari 2018

Manfall.

  Eller ska jag kalla det kvinnofall ? Vi blev inte så många på styrelsemötet i dag, hade fått två återbud tidigare, men fick två till på morgonen, förkylningstider. Men vi blev dock så många att vi hade beslutsrätt. Nu tog vi inte så många beslut men vi hade en del att prata om. Vi har fått återbud på en föreläsare till månadsmötet så vi får se hur det löser sig. Jag träffade en kompis som spelar i ett band och som undrade om de inte kunde få komma ut och underhålla oss nån gång. Det passade sig alldeles utmärkt nu när vi fått återbud så en del har blivit löst i kväll.

  Sen är det en del andra saker som vi ska försöka få en lösning på och jag tyckte jag fick ett ganska positivt besked i dag. Får se om det löser sig, jag får närmare besked i morgon förhoppningsvis. Men det håller jag för mig själv ännu ett bra tag. Var bara tvungen att skriva av mig för magkänslans skull. Den, magen alltså,  mår så mycket bättre av positiva besked.

  Nu har jag sett först Mandelman och sen Leif G W Persson, Två verkligt skilda personligheter men ändå roliga att se båda två. Mandelman för sin nästan barnsliga glädje för varja liten småsak och Persson för sin buttra uppsyn och funderingar, men även han har sin fyndiga humor. Nu kan jag sova gott.

 

2 kommentarer:

 1. Hoppas att problemen löser sig på bästa sätt. Det är mycket som ska klaffa för att det ska fungera i en förening. Vi kämpar på vi också med programpunkterna inför 2018.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser ut som alla bitar faller på plats så nu kan
   jag vara lugn ett tag. Kram, Anders

   Radera