December

December
Österport in mot Hästgatan

fredag 10 november 2017

Till slut så.......

Höll inte på att komma ut i dag heller, sov så förbajat dåligt i natt. När jag kom upp strax efter åtta i morse och fått i mig lite frukost så var jag fortfarande trött och frusen. Gick trots bra väder in och la mig på soffan. Vaknade upp vid tolv och tänkte att det här går inte. Fixade ett par mackor och kaffe sen drog jag i väg på svampexkursion. Hittade lite trattisar till att börja med men sen var det slut.
Ringde till bror och svägerskan i Klinte och undrade om hurran var på. När jag kom dit blev det hembakade bullar och kakor, en precis nybakt bit av drömtårta slank med ner. Satt där en bra stund och pratade innan jag vände nosen norrut.

Kom in hit till stan och fick rensa trattisarna. Eftersom jag ska fixa soppa till på onsdag så provkokade jag torkade trattisar till en soppa. den fick godkänt av mig så det ska nog bli bra. Jag måste ju koka en hel del mer men det ska nog gå bra ändå, det går ju inte bara att dubbla upp hur som helst så det blir att smaka sig fram.
Och nu är det snart fotboll på dumburken så kvällen är räddad, kan nog sova till det med om de bara inte skriker för mycket om svenskarna skulle råka gör mål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar