Juli

Juli
Nicktistlar

fredag 28 april 2017

Morgontankar.

Ny dag, nytt år, nya möjligheter. I dag lyser solen från en klarblå himmel och nästan "fett stille". Har nu anmält mig och storebror till tävling i morgon. Det är parspel som gäller så det gäller att hålla klubban rätt i hand och tungan rätt i mun. Han ringde nu på morgonen och talade om att han varit på rangen på Kronholmen och slagen sitter, den onda tummen märkte han inget av. Så nu laddar vi.

Blev en himla bra kväll på Munken i går kväll, först var det ett gäng ungdomar som var förband, HavsEk heter dom. De har träffats på en musikskola och bildat bandet, Wendela Blomgren här i från Visby sjunger.Kul med friska fläkter som skriver egna låtar eller tonsätter våra författares dikter.
Sen kom Ida Sand upp på scenen, med sig hade hon trummisen Robert Ikiz. Däremot var inte Sven Lindvall på basen med, i stället kliver Dan Berglund upp. Han är en återkomande gäst i Jazzklubben, först flera år i Esbjörn Svenssons Trio sen med egna gruppen Tonbruket. Idas sång och klaverspel kompad av herrarna var en riktig höjdare.
Går ju inte att gå omkring och vara sur efter en sån kväll.

2 kommentarer:

  1. Så skönt att kvällens artister lyckades få upp humöret på dig lite.
    Lycka till på golfbanan!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu har jag haft en del gäster här så nu är man på gång igen. Men det ser dystert ut inför morgondagen. Det fina vädret som delovade verkar ha förbytts till regn.
      Kram/Anders

      Radera