Juli

Juli
Nicktistlar

torsdag 25 augusti 2016

Äntligen har jag gjort slag i saken.

Har äntligen fått tummarna ur..... nu ska här göras om. Börjat helrenovering av mitt gamla kök som jag skulle fixa till när jag flyttade in. Men efter att ha tapetserat och fixat i de andra rummen så tog jag en paus. Nu efter tjugofem år så återupptar jag renoveringen. Blev uppringd av en kille i går som frågade om jag var överväntnes, nja sa jag jag skulle ju få omgjort nu i månadsskiftet. jag har fått en avbokning i morgon, kan vi komma ? OK. sa jag, jag ska ba.
Plockade ur lådor, flyttade in grejor i rummet, rev telekabel och el kabel till senkväll i går.

Dag 1


















Dag 2
I dag har jag haft två killar som jaobbat som bara den. Jag fick störta i väg och göra av med lite pengar. Köksfläkt och en ny blandare till den nya diskbänken. När de två montörena gick hem fortsatte jag och Putte och kopplade avloppet. Efter en test så verkade det hålla tätt. Förhoppningsvis så kan jag koppla på vattnet i morgoneftermiddag. Sen återstår en del elmontage, så har jag ett nytt kök. Nåja, målning och tapetsering får bli i höst, äntligen !



Fortsättning följer !










3 kommentarer:

  1. Har följd dinav bloggar,att lämna sitt föräldraheom.INTE bara föräldrahem utan oxå en jordbruksfastighet. Allt detta slit Och allt ansvar som ett jordbruk kräver (en dröm förmåga unga människor som får bli en dröm). Har varit ed om nästan samma sak, och måste säga ' det var skönt' när allt var över. Men att bo i en lägenhet! Instäng tycker jag måste ÄNDÅ kännas svårt. Själv bor jag ett Litet hus, precis lagom för pensionärer, möjligheten att på morgonen gå ut på backen har lyssna på fågelsång eller känna vinden som kommer från väster,lika så sitta ute till lång in på kvällen vill jag inte missa.alla vårblommor. Lycka ill nu med renoveringen av köket/hej

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det är klart det känns att inte ha föräldrahemmet kvar men samtidigt rätt skönt att ta tag i sitt egna. Har inget problem med att bo i lägenhet, har nära in till city. Tio-femton minuter att gå, lugnt område med goda grannar. Så har jag ju golf, fågelskådning och körsången som sysselsätter mig. Plus en hel del annat.

      Radera
  2. Har följd dinav bloggar,att lämna sitt föräldraheom.INTE bara föräldrahem utan oxå en jordbruksfastighet. Allt detta slit Och allt ansvar som ett jordbruk kräver (en dröm förmåga unga människor som får bli en dröm). Har varit ed om nästan samma sak, och måste säga ' det var skönt' när allt var över. Men att bo i en lägenhet! Instäng tycker jag måste ÄNDÅ kännas svårt. Själv bor jag ett Litet hus, precis lagom för pensionärer, möjligheten att på morgonen gå ut på backen har lyssna på fågelsång eller känna vinden som kommer från väster,lika så sitta ute till lång in på kvällen vill jag inte missa.alla vårblommor. Lycka ill nu med renoveringen av köket/hej

    SvaraRadera