Juli

Juli
Nicktistlar

onsdag 17 september 2014

Lunka på, lunka på......

Vardagslunken, höstlunken i gång. Månadsmöte i PRO under dagen med ungefär den vanliga styrka som ställde i ordning ute i Västerhejde. Kaffe och mackor ska fixas, bord och stolar ska fram. En liten men naggande god trupp som har ganska kul ihop när vi får sätta oss ner efter vi är klara. Då smakar soppan och mackorna bra. Vi turas om att fixa nåt matnyttigt till oss själva eftersom vi börjar jobba redan vid elva och vi inte kommer iväg efter undanstädningen förrän fyratiden på eftermiddagen. För
det mesta blir det då en soppa av något slag, enkelt och gott, till och med kanske närande för det kan vara riktigt krämiga soppor med en hel del grädde i. Mumsigt.
Sen hinner man hem och renskriva protokollsanteckningarna innan det är dags för nästa övning, den med Öronfröjd. Vi är uppemot trettio st som nu sjunger under vår ordinarie ledare. Känns jättebra att ha tillbaka Karin igen. Och även att vi har återinfört kaffepausen så att det blir en stunds social samvaro också. Det behövs för att vi ska lära känna varann och alla nya som kommit till i höst.
Sen är det hem för att rätta upp en del uppgifter i medlemslistan, kolla igenom protokollet jag skrev på eftermiddagen en gång till innan jag sänder det till styrelseledamöterna och revisor. I bland blir det nåt som inte faller någon på läppen så då får jag korrigera igen innan det blir signerat och går till arkivering.
Så dagarna lunkar som sagt på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar